Beginnerscursus

De cursus in het najaar 2020 is volzet!

Volgende cursus met vrije plaatsen; januari 2021.

Voor beginnende schutters is er een cursus van 10 lessen op zondagvoormiddag van 10.00u tot 11.30u. De eerstvolgende cursus met vrije plaatsen start eind januari 2021.

Na 10 lessen kunnen de beginnelingen met de gevorderden mee  schieten op de 18m trainingen, gebruik makend van eigen materiaal. De bedoeling van de cursus is om aan de starters een degelijke en intensieve opleiding te geven en verkeerde schiettechnieken te vermijden, zodat ze snel een behoorlijk peil bereiken.

Je hebt geen eigen materiaal nodig om te beginnen. Je kan gratis boog en pijlen gebruiken van de club gedurende de cursus. Nadien kun je via de club advies krijgen en gunstige aankoopvoorwaarden bij verschillende handelaren.

Inschrijven kan op voorhand  via het contactformulier. De kostprijs van de cursus is 130 euro. Hierin is zowel de cursus, het lidgeld voor 1 jaar en het gebruik van het materiaal inbegrepen.