Beginnerscursus

Belangrijk!

Wij mogen en kunnen weer, en dus gaan we weer van start met de beginnerscursussen. De eerstvolgende cursus met vrije plaatsen gaat in februari 2023 van start.

De lessen zijn zo opgevat, dat kandidaten in 5 lessen van 3 u de 10 stappen  aangeleerd krijgen om veilig en goed met boog en pijlen om te gaan.

Je hebt geen eigen materiaal nodig om te beginnen. Je kan gratis boog en pijlen gebruiken van de club gedurende de cursus. Nadien kun je via de club advies krijgen en gunstige aankoopvoorwaarden bij verschillende handelaren.

Na de lessen kunnen de beginners met de gevorderden mee  schieten op de 18m trainingen, gebruik makend van eigen materiaal. De bedoeling van de cursus is om aan de starters een degelijke en intensieve opleiding te geven en verkeerde schiettechnieken te vermijden, zodat ze snel een behoorlijk peil bereiken.

Inschrijven kan op voorhand  enkel via;   marnix_matthys@hotmail.com.

In de kostprijs van de cursus is zowel de cursus, en het gebruik van het materiaal inbegrepen.