Training

De trainingen gaan door op iedere dinsdagavond van 20.00u tot 22.00u. Deze trainingen lopen vanaf de eerste dinsdag  van september tot en met de laatste dinsdag van mei. Afstand 18 m, 40 cm tri spot blazoen, bare bow schutters en U18 schieten op een 40 cm mono blazoen, U13 schieten op een 60 cm blazoen.

De trainingen zijn voorzien voor de leden gevorderde schutters en de schutters die een beginnerscursus hebben gevolgd,  met eigen materiaal en clubshirt. Iedereen is welkom vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Het club lidgeld hangt af van het tijdstip van aansluiting. Na betaling van het lidgeld, ben je lid van GDS, en van onze federatie, BoogSport Vlaanderen, en kun je van begin september tot eind mei komen trainen in ons lokaal. Ook kun je deelnemen aan officiële wedstrijden.

Tijdens de trainingen, vanaf oktober tot en met maart, is er gelijklopend een clubkampioenschap. De beste score per maand komen in aanmerking voor het Club kampioenschap.

Tijdens het ganse jaar is er voor de leden ook de mogelijkheid om outdoor op langere afstanden te schieten, en dit op ons terrein gelegen te Gentbrugge. Opgelet, hiervoor moet je bekwaam zijn om veilig langere afstanden te schieten, een toegangssleutel aanvragen, en een document invullen en ondertekenen. Het schieten op het buitenveld is niet inbegrepen in het lidgeld!