Training

De trainingen gaan door op iedere maandag en dinsdagavond van 19.30u tot 22.00u. Deze trainingen lopen vanaf de eerste dinsdag  van september tot en met de laatste dinsdag van mei. Afstand 18 m, blazoenen 40 cm of tri-spot.

De trainingen zijn voorzien voor de leden gevorderde schutters en de schutters die een beginnerscursus hebben gevolgd,  met eigen materiaal en clubshirt. Iedereen is welkom vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Het club lidgeld bedraagt  momenteel 140€ per jaar. Daarvoor ben je lid van GDS, en van de Handboogliga, en kun je van begin september tot eind mei komen trainen in ons lokaal. Ook kun je deelnemen aan officiële wedstrijden. Jeugdleden betalen 125€

Tijdens de trainingen, vanaf oktober tot en met maart, is er gelijklopend een clubkampioenschap. De beste score per maand komen in aanmerking voor het Club kampioenschap.

De laatste training van iedere maand is er een themaschieting.

Af en toe is er ook plaats en tijd voor fun-schieten.

Tijdens de zomer is er voor de leden ook de mogelijkheid om outdoor op langere afstanden te schieten, en dit op ons terrein gelegen te Gentbrugge. Opgelet, hiervoor moet je bekwaam zijn om veilig langere afstanden te schieten, een toegangssleutel aanvragen, en een document invullen en ondertekenen. Het schieten op het buitenveld is niet inbegrepen in het lidgeld!